Rotterdam 1

Bij de eerste Metzonderwerk was er wel al de website, maar de originele programmapagina is niet terug te vinden. Na aanmelding kregen we een paar dagen van te voren deze e-mail van Maarten. En zo ontstond een geweldig leuk event!

Hoi metzonderwerker,

Leuk dat je naar de workshopmiddag komt! Om alvast wat voorpret te creëren, hierbij meer informative.

Ten eerste, welke workshops? Nou, Katja Linders geeft een workshop genaamd: Wat wil ik nou echt? En nu aan de slag! die je helpt in de zoektocht naar wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Jan Peter Bogers geeft een #durftevragen sessie. Wat is dat? Veel mensen durven geen vragen te stellen, terwijl het juist zo leuk is om mensen te helpen en geholpen te worden! Sylvia Niemantsverdriet weet wat een werkgever echt wil weten en kan ervoor zorgen dat jouw brief/cv eruit springt bij meer dan 100 aanmeldingen. Dimitri Heesbeen gaat het hebben over de kracht van acht, van persoonlijk lijderschap naar persoonlijk leiderschap en Patty Golsteijn over het (niet zo) geheime ingrediënt voor een awesome leven!

Al enthousiast?

Tijdens de workshop van Sylvia zal er ruimte zijn om tips, advies, etc te krijgen over jouw cv. Dus neem je cv mee, zodat hij gepimpt kan worden!

De deuren zijn op 16 Augustus open vanaf 12:45 en het officiële programma begint om 13:00. Wegens de hoeveelheid leuke workshops en aanmeldingen lopen er twee parallelle programma’s naast elkaar. Bij binnenkomst kan je aangeven welke workshops je het liefst wilt bijwonen. Om 17:45 zal alles afgerond zijn en kan je natuurlijk nog napraten, borrelen, etc… Bekijk de volgorde van het programma hier: http://www.metzonderwerk.nl/#programma

Koffie, thee en water zullen aanwezig zijn. Als je het idee hebt dat je honger gaat krijgen, neem dan wat te eten mee! :-)

Deze dag vind plaats in The Hub op de Heemraadsingel 219, Rotterdam. Volgens mij zowel met tram, bus (en fiets!) makkelijk te bereiken.

Tot donderdag!!

Maarten Hunink

P.S. ben je verhinderd? Stuur dan even een kort mailtje, dank!